Loading...

Leitfähige EMV-Dichtungen aus EPDM / NBC - Soliani EMC

Leitfähige EMV-Dichtungen aus EPDM / NBC
Leitfähige EMV-Dichtungen aus EPDM / NBC

Zeehonden EPDM elastomeer geladen met geleidende vulmiddel grafiet nikkel.

Het materiaal is zwart en is speciaal gemaakt om uitstekende stabiliteit en hoge elektromagnetische afscherming IP geven.
Het bereik van effectieve temperatuur van het materiaal is -45 tot + 150 ° C.
Dit materiaal  aanbiedingen  weerstand tegen nucleaire, biologische en chemische oorlogsvoering (NBC).
Meestal worden deze producten een probleem jezelf strikt militaire. Echter, vele malen deze  Zeehonden worden gebruikt  in de voedingsmiddelen-en farmaceutische chemie en in anderen. De machines in deze gebieden moet bestand zijn tegen agressieve wash-downs, en de materialen waarvan zij zijn vervaardigd pakkingen, moeten blijven functioneren en kunnen niet de groei of het onderhoud van chemische of biologische agentia.
Testen hebben aangetoond dat de mechanische en elektrische eigenschappen van elektrisch geleidende elastomeren afdichtingen blijven ruim binnen de 20% van hun waarde operationele prestaties na blootstelling aan chemische agentia en ontsmetting oplossingen. De enige chemisch agens voor de productie van een opmerkelijke mate van verandering is de VX (zenuwgas). De eigenschappen van materialen blootgesteld aan een decontaminatie oplossing zijn vrijwel identiek eigendom waarden van de te controleren steekproef niet blootgesteld. Deze gegevens bleek dat de chemische agentia en ontsmetting oplossingen hebben een minimaal effect op de functionaliteit van deze verbinding (EPDM).

Informationen anfordern
Marketing activities*:
I consentI do not consent
Profiling*:
I consentI do not consent
Felder, die mit dem symbol * gekennzeichnet sind, müssen die Nachricht senden.